nl
Catalogus

Maak een afspraak om onze toonzaal te bezoeken

Parky meerlagig parket

Parky is een meerlagig parket dat de warmte en het unieke design van echt hout combineert met de voordelen van laminaat. Parky houten vloeren zijn even gemakkelijk in installatie en onderhoud. Toch is er een groot verschil: de toplaag van Parky fineerparket is echt hout, geen imitatieprint. Wat je ziet en voelt is natuurlijk hout.

Een duurzame houten vloer

Hout is een kostbaar materiaal. Daarom springt Parky er zuinig mee om: we gebruiken enkel het hout dat we nodig hebben om een kwalitatieve, sterke vloer te maken. Het hout van Parky-parket komt uit duurzaam beheerde bossen. Elke plank is volledig recycleerbaar. Een circulair verhaal dus, en bovendien 100% Belgisch.

Écht hout

Echt hout, dat voel je. Daarom is elke Parky plank afgewerkt met een toplaag in authentiek hout, van eik tot teak. Net als bij een massieve houten vloer zijn geen twee planken dezelfde. Een mooie naturelle look gecombineerd met de warmte van hout.

Ultrasterk en krasbestendig

Maak je geen zorgen om krassen. Parky vloeren zijn supersterk. Met de nieuwe Titanium finish die acht stevige vernislagen telt, is je houten droomvloer nóg beter bestand tegen krassen en klaar voor intensief gebruik.
Elke plank bestaat bovendien uit een high density fibreboard (HDF), waardoor ze sterker en stabieler zijn dan massief of halfmassief parket. Leg Parky dus met een gerust hart in je living, gang, keuken, of voor grotere projecten met veel beloop, zoals een hotellobby, een kantoorruimte of een boetiek.

Waterbestendig oppervlak

Iets morsen, het is gauw gebeurd. Gelukkig is je nieuwe droomvloer daar tegen bestand. Elke Parky-plank heeft een waterdicht oppervlak, op voorwaarde dat je vlekken of plassen binnen de 12 uur schoonmaakt. Zowel de planken zelf als de groeven zijn beschermd, dankzij het Aqua Sealing Complete systeem dat je vloer tot in de kleinste hoekjes beschermt.

Vloeren die je lucht gezonder maken

Om onze planken af te werken, gebruikt Parky enkel waterbeitsen, lijmen zonder vluchtige organische stoffen en lak met een minimum aan schadelijke solventen. De wetenschap bewijst het: de luchtkwaliteit verbetert daar waar Parky op de vloer ligt. En daarom scoren we kwaliteitslabel A+.

DuboStyle Contacteer ons vrijblijvend
Het contactformulier werd verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
*
Dit veld is verplicht.
Maak een afspraak