nl
Catalogus

We gaan er even tussenuit van zaterdag 20 juli tot en met zondag 4 augustus.

Deuren smeedijzer in Wondelgem

Kies voor een tijdloos design die moderner is dan ooit. Met een deur in smeedijzer, ook wel stalen deuren genaamd, haalt u niet enkel strakke lijnen in huis maar ook veel licht. In tegenstelling tot klassieke houten deuren biedt een deur in smeedijzer de mogelijkheid om extra veel glasramen te integreren. Bij onze realisaties kan u heel wat voorbeelden terugvinden.

Heeft u een vraag over een deur in smeedijzer of wil u er graag één of meerdere bestellen, neem vandaag nog contact met ons op of spring binnen in onze toonzaal in de buurt van in Wondelgem. We helpen je graag verder.

Een stalen deur vakkundig geplaatst in Wondelgem

Ga jij ook voor de tijdloze en toch moderne uitstraling van een stalen deur. Bij Dubostyle komen we die vakkundig plaatsen in Wondelgem.

Jij bepaalt zelf hoe de deur er moet uitzien. Kies vrij het aantal onderverdelingen. Je kan ook kiezen om een stalen deur pivoterend of schuivend te maken.

Wil je graag al deze mogelijkheden in het echt bekijken? Kom dan zeker langs in onze deuren showroom. Onze verkopers helpen je graag verder bij de keuze van een smeedijzeren stalen deur.

DuboStyle Contacteer ons vrijblijvend
Het contactformulier werd verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
*
Dit veld is verplicht.
Zomervakantie
Wij houden onze deuren gesloten vanaf 20/07 tot 4/08.
Dubostyle wenst u een fijne en deugddoende vakantie.

Maak een afspraak